A legfontosabb mobiltelefon információk, amelyeket ismernie kell

Ami a mobiltelefonokat illeti, nincs két egyforma. Akár van Samsung flip-telefonja, akár iPhone-ja, nagy előnyöket talál az alábbi tippekből. Minden mobiltelefon-felhasználónak mindent meg kell tanulnia a készülékről, és ma van ez a nap!

Néhány naponta indítsa újra a mobiltelefonját, különösen, ha okos telefonról van szó. Lehet, hogy nem veszi észre, de egy miniatűr számítógépet cipel a zsebében. Ezek a számítógépek idővel elfogyasztják a memóriát, és ez gyenge teljesítményhez vezethet. Mindössze annyit kell tennie, hogy újra kell indítania mobiltelefonját, hogy a memória újra játékba kerüljön.

Ne felejtse el figyelembe venni az adatperceket, amikor regisztrál a mobiltelefon-tervére. Néhány terv nagyon korlátozott percekkel rendelkezik, és ez rossz üzletgé válhat, ha a telefonját gyakran használja az internethez vagy gyakran játszik játékot. Ha telefonja képes ezekre a dolgokra, akkor a lehető legtöbbet hozza ki a megfelelő felhasználást támogató terv megvásárlásával.

Ne töltsön le egyetlen alkalmazást sem, ha tudja, hogy megbízható forrásból származnak. Bárki készíthet alkalmazást és eladhatja. Néha vannak nyomkövetők vagy más nem kívánt dolgok bennük. Annak ismerete, hogy az adott személy vagy vállalat jó hírű, csökkenti annak esélyét, hogy vírust vagy nyomkövetőt kapjon a telefonjára.

Ellenőrizze az online véleményeket, mielőtt megvásárolná a mobiltelefonját. Sok új telefon jelenik meg folyamatosan a piacon, és néha nehéz megtudni, hogy melyik a legjobb az Ön számára. Az online vélemények ellenőrzésével láthatja, hogy a különféle telefonok milyen funkciókat kínálnak, valamint azt, hogy mások mennyire kedvelik őket. Ez segíthet a művelt döntés meghozatalában.

Egy-két naponta indítsa újra a telefont. Mivel folyamatosan használja a telefon olyan funkcióit, mint az alkalmazások, az e-mail és a böngészők, a telefon tárolja a gyorsítótárban tárolt információkat. Ezen adatok nagy része felesleges, és újraindítással megtisztítható. Ez felszabadítja a rendszer erőforrásait és elhárítja a lehetséges hibákat.

Generálkivitelezés, lakásfelújítás és műszaki ellenőrzés 

Generálkivitelezés, lakásfelújítás és műszaki ellenőrzés 

Építési telek és kivitelezés

 

Ismerje a mobiltelefon-törvényeket az Ön államában, amikor a vezetésről van szó. Sok államban törvénytelen a mobiltelefonon és a vezetésen keresztüli szöveges üzenetküldés. Még akkor is, ha az államában technikailag legális, mégsem jó ötlet. Sok baleset történik a szöveges üzenetek miatt. Ha kommunikálni kell, telefonáljon kihangosító eszközzel, vagy térjen le a szöveges útra.

Lehet, hogy nincs szükség képernyővédőre. A legújabb képernyők általában tartalmaznak egy védőréteget. A képernyővédő megnehezítheti a képernyő látását, vagy akár megnehezítheti az eszközzel való érintést és az azzal való interakciót. Ezért a telefon vásárlásakor kérdezzen rá a képernyőről és arról, hogyan készült annak meghatározása, hogy szükség van-e további védelemre.

Ellenőrizze néhány hónapig a mobiltelefon-tervét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő-e az Ön számára. Ha valószínűnek tűnik, hogy szinte mindig túllépi az adatkorlátot, vagy perceket beszél, akkor valószínűleg frissítenie kell. Ha állandóan jól állsz a határaid alatt, akkor jobban járhatsz, ha egy kisebb terv mellett pénzt spórolsz meg.

Tisztítsa meg a nem kívánt zenét a telefonján, mert ez sok memóriát takarít meg. Ha iTunes-ot használ, ezt megteheti úgy, hogy elmegy a számítógépére, és törli őket a zenei könyvtárból. Amikor csatlakoztatja a telefont, szinkronizálja és törli a szükségtelen dalokat.

Akár azt szeretné megtanulni, hogyan találja meg a legjobb alkalmazásokat, hol vásárolja meg a legjobb telefont, vagy csak döntsön Android, iOS vagy Windows között, a tudás hatalom. Az itt található tanács nagyszerű kezdet, de ne hagyja abba a tanulást most! Olvassa tovább, fejlessze a mobiltelefonok elsajátítását, hogy előnyére tudja használni őket.